Saturday, December 17, 2016

aku n....eh jumpa baliklah...

Sebenarnya aku memang manusia yang pelupa. Mungkin itu sebabnya dulu aku suka menulis blog. Sebab aku perlu ingatkan diri aku bahawa ada perkara dalam hidup yang perlu kita kenang sebagai ingatan ianya sebab yang menjadikan kita hari ini.

Aku sangat pelupa sampai sebenarnya aku dah lupa link blog ni dah tajuk atasnya. Alhamdulillah..dengan izin Allah tadi aku diberi ilham...dan terjumpa...dan terboleh pulak nak update. Boleh ke tidak ni? Boleh kot.

Dan sebenarnya juga aku adalah seorang pemalas. Sangat malas sehingga boleh membaca riwayat hidup aku sekejap je dah khatam. Ceh. Sungguh malas menulis sampai tak ada cerita pun nak baca.

Life has change.
Sangat berubah sehingga terasa seperti membaca kehidupan orang lain. None of anyone mentions in my blog before still stay. Ada la beberapa orang mungkin. Tak banyak. Family off course. Kawan2 sekolah. Few blogger frens...yang semestinya dah tak kenal aku pun sekarang tapi aku tetap stalk hidup diorang...kat fb or insta...kerana mereka memberikan aku inspirasi. Betul. Life diorang yang best. Me? Am going there. Menjadi best juga in my own ways :)

I have a new bunch of friends now
A new kind of job...hampir 5 tahun dah sebenarnya...
And off course...a new family.
Yes...I am married...to the best person.
So..bila baca cerita how much i've crush here and there...oh sungguh lonely nya aku...mengisi hati sunyi ngan crush dari jauh..haha

But...I still continue with my addiction. My long life crush...korean drama n heroes!! Hahaha.... masih belum move on. Masih sangat suka korea...masih sangat ikut cerita korea.
Mujur suami tak marah.mihmih.

Maka.marilah tidor. Apakah jumpa blog zaman muda mudi jam 2 pagi...puas menggodek. Mari tido. Esok balik morib.

Nunite suami.muah! Haha..gedik.

.
.
.

:)