Friday, April 20, 2012

aku n tudung siang malam...



Mempersembahkan tudung dual color. My mom cakap tudung siang malam...weee....

A person I know once said...orang yg ada blog ni is a lonely people. Tak ada kawan...sebab tu menulis dalam blog so that people will recognise them.

Ye ke macam tu?

Personally, i don't mind. I am the kind of person yang susah sangat nak say my personal thought depan orang. I preferred writing than talking.

Sebab selalunya bila menulis aku rasa diri aku lebih rasional. Kadang-kadang bila bercakap, kita tak sedar yang kita menyakitkan hati orang di sekeliling kita.

Another thing...aku memang payah sikit nak cakap tentang perasaan, i mean about apa aku rasa, my opinion about this and that. Aku selalunya salah expresskan my self.

So, aku lebih senang merepek meraban dalam blog. Sebab tak ada orang boleh judge aku, tak ada orang yang akan mengecikkan hati aku.

Anyway...kalau ada orang yang judge pun...what do i care kan. Orang yang judge me tu tak ada depan mata.

So...personally...why do you blog?

.
.

posted from Bloggeroid

3 comments:

NAzzXXra MR said...

aku blog sebab tengok orang lain blog macam best je..hahahaha!!!

bukan sebab kesunyian..typical mind setting lah gitu...

btw, rindu kamu!!!!

inna hayati said...

Betul.aku blog memula dulu sbb tgk org lain punya blog mcm best...hehe...

Rindu kamu juga.semoga bersalin dengan selamat, sihat 2-2 ibu n baby...

CassiaSiamea said...

menulis itu satu kepuasan...