Wednesday, September 7, 2011

aku n finally....

Assalamualaikum wbt....

Hahah. Tau tak kenapa aku dah lama gila tak update blog? Mesti la tau tau...
Inilah dia gara-gara tak nak pakai google chrome. Selama-lama ni aku memang suka pakai IE je. Ye....aku memang agak kolot sikit. T___T

Jadi ceritanya, Selama-lama ni aku tak dapat nak sign in blog dengan IE. Nak komen pape kat blog orang lain pun tak dapat. Agak kecewa juga bila nak comment dalam blog kawan-kawan tak berjaya.

So, kesimpulannya baru hari ni terfikir nak pakai Google Chrome. Maka, sekali lagi...yeah aku memang kolot. Hahahahaha....ok.gelakkan diri sendiri. T____T

.
.
.
.
.
lain kali cerita, nak update resume. huhuk. T__T
.
.
.
.

6 comments:

NAzzXXra MR said...

pakailah mozilla..kejap je download..kata dah pakai unifi..hehehe

inna hayati said...

haha..tau xpe. ada unifi...tapi agak di sia-siakn...huhuh...T__T

sahabat lama said...

salam... selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir & batin..

inna hayati said...

selamat hari raya..maaf zahir batin..:D

Nani Othman said...

kak. chrome ah best!

inna hayati said...

kakakmu ini kuno Nani...T__T
sedang berjinak2. :D