Friday, September 23, 2011

aku n alhamdulillah, syukur...:D




"If I act weird,annoying, crybaby, miserable in front of
you..Its because I'm comfortable with you"

-if a got the courage, I will let you know how much I like you before i go okay :D -


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
updated: nope..the courage is gone...
n u r no more charming to me..sorry...

Wednesday, September 7, 2011

aku n finally....

Assalamualaikum wbt....

Hahah. Tau tak kenapa aku dah lama gila tak update blog? Mesti la tau tau...
Inilah dia gara-gara tak nak pakai google chrome. Selama-lama ni aku memang suka pakai IE je. Ye....aku memang agak kolot sikit. T___T

Jadi ceritanya, Selama-lama ni aku tak dapat nak sign in blog dengan IE. Nak komen pape kat blog orang lain pun tak dapat. Agak kecewa juga bila nak comment dalam blog kawan-kawan tak berjaya.

So, kesimpulannya baru hari ni terfikir nak pakai Google Chrome. Maka, sekali lagi...yeah aku memang kolot. Hahahahaha....ok.gelakkan diri sendiri. T____T

.
.
.
.
.
lain kali cerita, nak update resume. huhuk. T__T
.
.
.
.