Wednesday, November 24, 2010

aku n baiklah...

~ currently menonton ini dengan bahagia ~

~ handsome ? ya! awesome!! (melting...aaahhh...)~

.........
baiklah...

saya faham saya bukan siapa2.

saya bukan dalam golongan kamu.
saya tak faham apa kamu fikir.
saya tak boleh in dengan kamu2.
faham.
x nak kawan sudah~~~
.....






Thursday, November 11, 2010

aku n brain test!

KALAU KORANG BLE BACA NI...MAKNANYA OTAK KORANG MASIH BERFUNGSI NGAN NORMAL...

Kalau tak pas nie, ada something wrong ngan otak korang.

Short Neurological Test

1- Find the C below.. Please do not use any cursor help.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2- If you already found the C, now find the 6 below.

999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999699999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

3 – Now find the N below. It’s a little more difficult.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

This is NOT a joke. If you were able to pass these 3 tests, you can cancel your annual visit to your neurologist. Your brain is great and you’re far from having a close relationship with Alzheimer.

Congratulations!

part 2

eonvrye that can raed this rsaie your hnad.

To my ‘selected’ strange-minded friends:If you can read the following paragraph, forward it on to your friends and the person that sent it to you with ‘yes’ in the subject line.

Only great minds can read thisThis is weird, but interesting!

If you can raed this, you have a sgtrane mnid too

Can you raed this? Olny 55 plepoe out of 100 can.

I cdnuolt blveiee that I cluod aulaclty uesdnatnrd what I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno’t mtaetr in what oerdr the ltteres in a word are, the olny iproamtnt tihng is that the frsit and last ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can still raed it whotuit a pboerlm. This is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the word as a wlohe. Azanmig huh? Yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! If you can raed this forwrad it

*directly copy paste from :

http://www.facebook.com/note.php?note_id=161347587216854&id=100001068183429

.

.

Monday, November 1, 2010

aku n kesabaran membawa berkat...

my RM50 come back in this!
betul kata orang...
kesabaran membawa berkat
alhamdulillah
terima kasih
.
.
.
saya sangat suka hati
yeay!!
:D
.
.
.
.
*oh..hari ini birthday seseorang. Seseorang yang pernah saya betul2 suka dan tak pernah cakap pada dia langsung. Seseorang yang saya suka sangat bertahun-tahun lamanya. Seseorang yang sekarang ini, saya abadikan kenangan tentang dia dalam hampir seluruh kehidupan saya. Kadang-kadang masih merindu. Tapi malu nak bertanya kepada kawan-kawan ke mana dia menghilang, apa khabar dia. Last sekali jumpa dia was in a friend's wedding. Itupun saya cuma senyum. Malu nak tegur.
jadi...selamat hari lahir ke 26 ya kamu... ~011110~ memang sangat cantik tarikh hari ini..:D


ahh...memori je semua tu. tak usah mimpi heh.
.
.
.
.
.