Monday, October 18, 2010

aku n bila pagi yang macam tenang tiba-tiba jadi huru-hara sehingga menyebabkan jiwa kacau.




pagi-jam 5
bangun tidur n melayari internet sambil menyudahkan beberapa kerjaan (tenang)

pagi-jam6.30
bermandi manda dan bersiapan sambil sekejap-sekejap masih lagi melayari facebook (masih tenang)

pagi-jam 7.30
berura-ura mahu turun melihat keadaan dapur n pengsarapanan. tiba-tiba terdengar suara. tak jadi turun, masuk ke bilik secara senyap n update status facebook : sakit hati :

pagi-jam 8.10
memandu dengan tenang tapi otak masih lagi berfikir dan berfikir. hati masih bergelojak kepanasan. tiba-tiba "bam!" , kereta di langgar dari belakang. no plet jatuh, tak sempat selamatkan, dah pecah-pecah dilanggar kereta lain. kakak satria bersalah hulur RM20. hati sakit sebab bumper pecah sikit, tapi malas nak panjang citer. abaikan.

pagi-9.30
menghadap blog, menaip ketidakpuasan hati di pagi hari, sambil dalam hati, otak, seluruh badan masih lagi berfikir banyak perkata yang belum sudah.

kesimpulan : mencik. nak lari dari rumah, nak lari dari semua. nak pergi ke bulan tak nak jumpa semua orang dah. boleh x?
.
.
.
.
.

2 comments:

nemo kaler oren said...

akak....sjak akhir2 kamu salu begini...
sy sedih la...
kamu jgn la lari yer???
sy syg kamu...

inna hayati said...

nemo:
tak lari...
kamu n kawan2 je pun tempat saya lari.
kalau kamu n kawan2 pun tak mau saya, saya lari jugalah..:D