Monday, August 23, 2010

aku n keliling-keliling...

~pernah tak naik atas ni?~

~ berbasikal ke bukit cerakah dengan fia~




Bila sebut banyak kali, lain macam pulak bunyi keliling tu ya..:D


Cita-cita bebrapa hari yang lepas nak taip entri hari2. Bila belek2 gambar dalam lappy, ada banyak sangat gambar-gambar yang menarik hati, yang telah disnap berdasarkan kejadian tertentu untuk di blog kan...tapi, itulah, orang kata...hangat-hangat tahi ayam. Last-last semua gambar pun terperuk saja dalam picture file. Ada lagi yang terperuk secara selamat dalam handphone, tak sempat tranfer-transfer lagi. Sigh....(^ ^)"


Terapi kurus sepanjang bulan puasa macam agak berjaya. Tak kuruslah...tapi maintain. Orang kata, kalau nak ubah sesuatu, kena ambil masa. Paling2 pun 40 hari. 30 hari puasa dah berlatih tak makan banyak-banyak, tambah lagi puasa sunat lepas raya…insyaAllah bolehlah teruskan usaha untuk maintain 'tak kurus tak gemuk*'. haha…
Emm…harap-harap jangan hangat-hangat saja semangat ini…amin… :D

*kena kurus lagilah…(^ ^)"

No comments: