Sunday, May 2, 2010

aku n hahahahahahahahahatchum!!!


assalamualaikum....:D


Eh..eh…dah 2 hb rupanya…dah habeslah exam aku. Sangat bersuka hati, yeay!


Aku rasa inilah final terbaek aku pernah lalu…mana tak terbaek, hari2 melepak dalam library macamlah library tu shopping mall yang tak jemu2 nak dilawati.


Cuma last day semalam, aku n kawan sudah sama2sama macam pancit nak lepak kat library…kami melepak kat bilik dia sahaja. Dah semalam jugaklah hari pertama sepanjang minggu exam ni, kami tidur lewat sebab study. Oh…lagipun, sebab gap cuma 1 hari. Alhamdulillah…aku berjaya jawab semua soklan, walaupun merapik merapu buat rumus sendiri suka hati aku….hebat ah.


Paper hari jumaat hari tu…memang menggila…aku tak pernah rasa sia-sia aku belajar 3 bulan lebih, tapi tak boleh jawab exam. Serius paper yg sangat menyentuh jiwa raga semua candidates. Aku Nampak semua orang keluar dewan ngan muka pasrah. Aku syak semua orang pun macam aku juga….maka, takpelah…aku redha je.

Okeh…mahu citer itu dulu.

---------

Mahu pergi hantar abang Amir ke sekolah beliau sebentar lagi….seb baek g Putrajaya jek…kalo g Kuala…pengsan aku…who. Ape ke tah la anak2 sedara aku neh…asal nak kembali ke sekolah je perang dunia ngan mak derang….haish…tak paham aku… ~*o*~


Owh..aku balik2 ke rumah tadi, Amir tayang landasan ketapi and ketebang baru die.canggih.…selamat kaki aku pasni….kalau tak kaki aku yang jadi landasan ketapi/ ketebang nyer ho….


~ landasan baru lengkap dengan stesyennya sekali... ~


~aku tau pulak ada nama tempat Sodor. kat mana eyh? ~

~ tuan tanah Sodor Airport...(^_^) ~


-----

No comments: