Monday, May 24, 2010

aku n bila menunggu amir tidur boleh siap satu entri…

Jam lappy sekarang adalah 12:02 am. Aku sedang menanti Amir tidur dengan sabarnya sekarang. Sebab apa?

Sebab dia sedang landing atas tilam aku dengan bestnya. Secara melintang, memang sengaja tak nak bagi aku tidur.

Dah nak dekat sepuluh kali dah aku suruh masuk tidur dengan ibu dia…sepuluh kali jugak dia jawab kejap…

Kiarrkkkhhh!!!

Aku dah sakit pinggang segala ni…Amir sayang…cepatla tidur. Lamanya nak tunggu mata dia tertutup….wargh…menguji kesabaran sungguh la anak saudara sorang ni…

Bantuan!!!!


 

Thursday, May 6, 2010

aku n my fb stat



1. kenapakah ada 45 orang yang confused about their gender? aku pon jadi rasa confuse juga..emmm...

2. empat orang??? emm....

3. hidup 93 tahun. tidur 30 tahun. ada 63 tahun aku berjaga....tak de la kuat tido sangat aku ni sebenarnya...hahaks!

hahah! memandai ajelah Fb nih...

.......

Sunday, May 2, 2010

aku n hahahahahahahahahatchum!!!


assalamualaikum....:D


Eh..eh…dah 2 hb rupanya…dah habeslah exam aku. Sangat bersuka hati, yeay!


Aku rasa inilah final terbaek aku pernah lalu…mana tak terbaek, hari2 melepak dalam library macamlah library tu shopping mall yang tak jemu2 nak dilawati.


Cuma last day semalam, aku n kawan sudah sama2sama macam pancit nak lepak kat library…kami melepak kat bilik dia sahaja. Dah semalam jugaklah hari pertama sepanjang minggu exam ni, kami tidur lewat sebab study. Oh…lagipun, sebab gap cuma 1 hari. Alhamdulillah…aku berjaya jawab semua soklan, walaupun merapik merapu buat rumus sendiri suka hati aku….hebat ah.


Paper hari jumaat hari tu…memang menggila…aku tak pernah rasa sia-sia aku belajar 3 bulan lebih, tapi tak boleh jawab exam. Serius paper yg sangat menyentuh jiwa raga semua candidates. Aku Nampak semua orang keluar dewan ngan muka pasrah. Aku syak semua orang pun macam aku juga….maka, takpelah…aku redha je.

Okeh…mahu citer itu dulu.

---------

Mahu pergi hantar abang Amir ke sekolah beliau sebentar lagi….seb baek g Putrajaya jek…kalo g Kuala…pengsan aku…who. Ape ke tah la anak2 sedara aku neh…asal nak kembali ke sekolah je perang dunia ngan mak derang….haish…tak paham aku… ~*o*~


Owh..aku balik2 ke rumah tadi, Amir tayang landasan ketapi and ketebang baru die.canggih.…selamat kaki aku pasni….kalau tak kaki aku yang jadi landasan ketapi/ ketebang nyer ho….


~ landasan baru lengkap dengan stesyennya sekali... ~


~aku tau pulak ada nama tempat Sodor. kat mana eyh? ~

~ tuan tanah Sodor Airport...(^_^) ~


-----