Friday, November 6, 2009

aku n back again yang kali ke berapa entah.

Lappy sudah kembali ke rumah. Dah tak excited sebab dah tak ada mood. Sakit jiwa sebab banyak sangat kerja nak kena buat tapi orang tak faham. Dah. Malas dah nak cakap. Tag ini adalah entri pending yang buat tak habis 2 minggu lepas.

.....

Rules: It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag twenty people.

Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

.....

1. What is your name : Roslina Hayati

2. A four Letter Word : Rose

3. A boy's Name : Rosli (I've always dreaming to have a bf name as d same as my name...a long time ago of course)

4. A girl's Name : Rosaline

5. An occupation : Raja (like King or Sultan...heheh)

6. A colour : Red for red rose...anyone??

7. Something you'll wear : Rosy coloured pyjama

9. A food : Rojak (aahhh...paling best Rojak Manjung. Macam-macam ada....pernah makan? Jom pi Manjung...)

10. Something found in the bathroom: Raga toiletries yang ada sabun, shampoo, berus gigi, ubat gigi, pencuci muka, ______ sila isi sendiri yang lain2 ...

11. A place : Rome (siapa nak bawak aku g jenjalan kat sana angkat tangan!)

12. A reason for being late: Rasa sakit perut lak tiba-tiba..*wink.wink*

13. Something you'd shout : - ade ke curse yang start with R???suci tau R ni...suci...

14. A movie title : rryHa rPotte (sila susun...aci tak?)

15. Something you drink : Raspberry ice with lemon (sedapkah?)

16. A musical group : Rockerama...hahak. Tatau la kumpulan apa.

17. An animal : Rama-rama

18. A street name : Jalan Roket

19. A type of car : Rav-4 from Toyota

20. The title of a song : Rasa sayang hei, rasa sayang, sayang hei....aaaahhh nyanyi sendirilah.


Nak tag Khairil, Nani n Diya.

......

Doing a tag when you're not in a good mood is no fun at all. That's it.

......

I'm away for almost two weeks. Online di office adalah sangat menyeksakan. Almost everybody has writing a lot in their blogs. I'm spending the whole night finishing blog-walking-reading my favorite blog. Sakit mata hoh.

.....

Sigh...I'm totally not in a good mood.

.....

Tak boleh sambung dah. Will continue my writing some other time.

.....

***aku syak bibik kakak aku memang salu dera anak sedara aku. sekejap-sekejap aku dengar amir meraung macam nak pecah anak tekak. Bila aku kuar bilik tetibe je banyak pulak dalih dia. Urrghh!!rasa nak sepak orang sampai bisu. Boleh tak?


.....

3 comments:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

nanti sy buat..keh keh

Diya said...

Hehe. Nasib tag tak panjang. Diya pun dh lama tak jawab tag. Thanks for the tagging kak ;)

Baru tahu nama akak ada roslina kat depan =D

inna hayati said...

khairil,
mana?mana? kihkih...

diya,
heheh....tak aci la diya. org suh jawab semua jawapan start ngan D. :)

cop.memang tak boleh comment ye dlm blog diya?