Saturday, October 17, 2009

aku n quick update~

I'm going back to kampong. Sejak raya ni first time nak balik kampong. Murka mak I kat kampong...huhu...

Aku masih lagi pening-pening mencari sesuatu. Oh bukan, memegang dah bertahan dengan sesuatu itu dengan kuat. Macam susah juga sebenarnya.

Jadi...semua...please aminkan lagi sekali ramai-ramai semoga aku mendapat sesuatu itu dengan kadar yang lebih pantas. Dan aku dapat bertahan dengan sesuatu itu dengan lebih lama. Tapi...januari macam menjajnjikan sesuatu....

Argh...fenin...fenin....

......

Da~~

......


 

2 comments:

13may said...

selamat balik kampung :)

inna hayati said...

en.may
thanks...
selamat sudah pergi dan kembali. :D