Monday, June 15, 2009

aku n my name is miranda goshwak...

aku memang minat sangat harry potter.
bukunya, movienya...
tapi aku lebih suka pada bukunya since i love to read more than anything.
so, bila ada apa2 kuiz menarik pasal harry potter ni, aku memang suka nak buat...
setakat ni baru jumpa tiga jek...



aku memang easily forget type...so, aku memang suka kalau orang cepat lupa bila aku buat salah...sakit telinga aku nak dengar orang mengungkit-ngungkit....tapi..kalau puji-pujian tu aku memang suka la sangat-sangat...\(^_*)/

nway..this spell doesn't kill kan???


'you are wise, kind and still ready to fight for what you think is right'
i love this character...
n i love that from d quiz, i might as well have the character in me...
owh, saya juga suka simpan secret. secret saya juga kawan2...
boleh ambil kira saya sebagai 'peti selamat' untuk simpan rahsia... \(^_^)/




apekah nama miranda goshwak???
rasa-rasa macam ahli sihir baik ke jahat??
ntah2 sepupu voldermolt kowt...haha...
tapi as aku baik macam dumbledore *ehem* might as well aku ni kawan2 pada harry potter.
a scandal that never told in any books maybe..*huhah..perasan!!*



.........

ada siapa2 nak date ngan aku menonton movie harry yg baru???
which aku boleh rasa aku akan kecewa sikit macam tengok order of pheonix.
tapi..yelah...mana la nak dapat masukkan semua plot buku 2 inci dalam 3 jam kan...
how i wish ada orang sanggup nak buat...dalam series ke kan??..

so, pandai-pandai sajala imagine apa yang tak ada nanti...urhhhh..can't wait..lambatnya bulan Julai...



.........

9 comments:

ChaiReeL AziZee said...

wah...ada FB...sila add sy ya...hehe

mohamad khairil azizee :)

NaNa PynkFaery said...

nana rasa mcm nak hantuk kepala kat dinding kot tengok movie2 harry potter. ntah hapa2~~

setuju dgn kak inna.
kalau ada orang sanggup buat series.. pasti lebih best!

XD

inna hayati said...

khairil,
harus...pencinta tegar internet perlu ada fb...sudah add...

nana,
oh nana, jangan hantuk kepala ke dinding..sakit.. (^_^)

nanti kita buat ah..heronya siapa eh??urmph...

Diya Kamaruzaman said...

aaaa tak tahu pulak akak peminat harry potter. diya minat tgk siri pertama je yg ms diorg kecik lagi. the other series, tgk gitu2 je. huhu.

miranda goshwak ni sape kak?

inna hayati said...

diya,
movie yg 1st tu memang comel2 saje mereka...

haha..tatau la sapekah gerangan miranda goshawk...:))

NAzzXXra said...

sile hapdet blog link aku yeh..hehe..

miranda goshawk..ade dlm novel harry potter.

tapi luper lah watak ape..
huhu..

google kan senang?hehe..

inna hayati said...

okay..aku jumpe dah siapa miranda goshawk..kang aku wat entri pasal die..hehe...

ape plak alamat baru blog kau sayang??

myadlan said...

yeahy. da nak kuar da harry potter this week. jom tengok jom!

inna hayati said...

mari sama2 serbu itu pawagam.
rasa nak book semua tiket di semua pawagam keliling shah alam ni...dari kl sampailah ke klang, damansara...semua lah...haha..