Tuesday, March 31, 2009

aku n stop!!

salam,
last entry sampai tatau bile.
dah malas dah nak update blog.
nantilah...
bile dah ready, akan aktif balik.
da....bloggers...
da....update...
baca blog??? never stop.
hari2 saya baca update kamu2...
da...da...frens...
.....
love,
innahayati
.....
*pss...sampai die itu berenti kacau saya...baru saya sambung balik.

10 comments:

myadlan said...

sape la dok kaco kamu ye inna.. sabo jela.. kalo update btau la ye..

inna hayati said...

adlan,
manusia tak de kerje macamtu la. ke mana kite pegi pun die nak jejak jugak.

okay, will tell u bile nak hidupkan semula hayati hidupku.

thanks... :)

13may said...

all the best!

take care :)

NAzzXXra said...

siape yang kaco tu rosse?

meh aku seligi dia..

Max J. Potter said...

kak inna, perlukan laser beam nani kah utk melaser org itu?

shafarina said...

dah 2 minggu cuti dah ni

A t i Q a h said...

huu. baru nak start menulis balik selepas setengah bulan cuti. kamu pulak yang bercuti. hmm. rest elok2 oke. :)

inna hayati said...

en.may,
mekaseh... :)

nazek,
kalau lah boleh ko tolong seligi kan...tapi macam tak makan saman kot...

nani,
ye...harus2...tapi, itu org pon tak makan laser2 nih...tak paham bahasa punye manusia...susah...

akak wan,
baca blog tak cuti...dun wory...
sangat rindu juga nak taip entri..tapi...nantilah.

atiqah,
mekaseh2...nanti saye stop cuti heh.. :)

Diya Kamaruzaman said...

alahai, baru je nak start berkenalan balik ngan kak inna. huhu. apa pun, moga semuanya baik2 utk akak ya. jaga diri selalu =)

inna hayati said...

diya,
tengkiu..ade je membaca blog2 kamu2.cume nak post new entry rasa tak de hati sebab ade makhluk perosak. tunggu masa je nak publish...tapi nantilah...