Wednesday, February 18, 2009

aku n life is......sometimes.....


kamu sendiri di sini,
di sana ada yang menanti,

kamu sunyi bersendiri,
di sana ada yang sudi menemani,

kamu bagai menanti-nanti,
di sana ada yang sedia berdiri,

aku bukan pembaca puisi,
apatah lagi menulis puisiku sendiri,
cuma,
kadangkala,
jemariku berlari tanpa pasti,
menaipkan bait-bait yang kukira berbunyi puisi,
sungguh tidak indah,
sungguh tidak berseni,
cuma jemariku sahaja yang menari,
menari tanpa henti,
menaipkan kata hati,
sungguh...aku tidak mengerti....

kamu sendiri di sini,
di sana ada yang menanti,

kamu sunyi bersendiri,
di sana ada yang sudi menemani,

kamu bagai menanti-nanti,
di sana ada yang sedia berdiri,


.....

life is full of suprise.
may the suprise brings luck and bright light in my life,
thank you...for this.

.....

6 comments:

ChaiReeL AziZee said...

indah.....

su'e said...

rosse.. ni su'e :) add la url blog aku dlm ko punye blog. hehe.. mine is so simple. amik IT tp x reti nk wat blog cantek2. haha :P

13may said...

puitis sungguh :)

Hanna J. Potter said...

this one sounds nice. =) in relation to anything or anyone kah?

inna hayati said...

chaireel..
thanks :)

su'e,
i will...ala,aku pon kopipes jek..huhu...

en.may,
mekaceh... :)

nani,
no lah..in relationship with works yg sangat fun n busy jek.

myadlan said...

apa yang tak berseni nya..
sedap je baca.. hehe