Monday, December 15, 2008

me n i can't go on anymore...

How come a man can be very loving at one time, n at another time he can turn out to be so annoyingly immature narrow minded person?

Can you men out there give me a good explanation? i beg u...

yup, i am an arrogant, egoistic girl. You can't accept me the way I am...fine. I am honor to pleased you to GET LOST, GO AWAY FROM MY LIFE!!!

My head spin....
Why???

6 comments:

ez said...
This comment has been removed by the author.
green apple said...

oppssss....!!!

Hanna J. Potter said...

hm..nani serius tak tau ape nk ckp ni..tp kan..manusia mmg boleh berubah-ubah, kak..kite pun selalu berubah-ubah, kan? kalau perubahan seseorg tu buat kite rasa tak happy..kite mmg patut ckp je..tp kalau itu rase mcm susah..kite kene belajar adapt la kot..dgn sikap die..

akak, maaflah, nani komen tanpa tau ape cite ni. tp pape pun, akak be strong, OK?

myadlan said...

hm.. biase la tu.. both kena la ada trust and understand each other. but dun blame on the man. kena tengok jugak diri sendiri.. tak leh nak salahkan org lain je..

ez said...

ape2 pun yg berlaku,akak tetap syg kat ina...

inna hayati said...

akak epal,
*sengih*

nani,
kadang2 nani,kita sendiri yang berubah,tapi kita je yang kurang sedar...
nway,thanks a lot nani..:)

adlan,
thanks adlan...sometimes its not about sape salah atau sape yg betul.things change...people change,apatah lagi hati kan... :)

kak wati,
terima kaseh...