Thursday, October 30, 2008

aku n final exam


~~Intrinsic material: extremely pure s/c material…bla…bla…bla…

I’m in final examination week. Full with tense and bored….

Ada sesiapa nak tolong aku hafalkan Huayu?

I’ve just found out that we can use word’07 to write a blog entry (yup…pity me, I know…). Tapi blogspot tak boleh link kan? wordpress n else je yang join kan? So aku copy pastekan sahaja. Macam tu ke?betul ke? Ke aku yang salah? Info please…

Untuk kamu….[malay]

Aku tak tahu apa rasa hati kamu. Aku tak mampu lagi menghadap kerenah anak-anak sebegitu. Aku bosan. Bosan melayan kerenah yang sebegitu. Dipanggil dengan nama sebegitu. Dikata dengan perkataan dan objek-objek yang sebegitu. Bukan niat aku menyakiti kamu, tapi kamu terlalu menggugah kesabaranku. Kamu terlalu mengambil enteng rasa hatiku. Kenapa kamu begitu? Aku bukan lagi aku yang kamu kenali setahun yang dulu. Kamu cuba meyakinkan aku yang kamu telah meletakkan aku di tempat yang lain dalam setahun ini. Tapi, kenapa aku rasa aku masih seperti yang dulu. Kamu tidak meyakinkan aku yang aku sudah berada di tempat itu. Aku ini di mana sebenarnya?


aku sudah menjadi mereng

12 comments:

en_me said...

don mereng mereng one uooolss.. ehehe

inna hayati said...

en_me,
mereng untuk 3 minggu ini saje...sampai abes pekse...insyaAllah...

faridmw said...

salam.. jgn mereng2 tukut nanti bila jawab peksa pemeriksa tak faham apa yang ditulis. hehehe.. semoga berjaya dgn cemerlang...

myadlan said...

eh.. boleh la nk wat link..

copy semua then paste dlm 'compose' nye.. kalo paste dlm 'HTML' memang tak jadi link nye..

OK. all the best for your final exam!

A t i Q a h said...

yeap2. eventho kita pakai blogspot pun, still boleh link. hehe.

erm..good luck ye untuk exam kamu. ^_^

kawaii_desu said...

jgn camtu...

but all the best 4 ur exam ok

ad3ck said...

gud luck. jgn mereng2 lagi. nnt susah nak jwb exam ehehe.

ez said...

good luck ina..jgn mereng2 tau..

13may said...

hehhe hehhe

selamat maju jaya :D

Hanna J. Potter said...

kak ina, semoga berjaya!! with flying colors, if you dont mind me adding. LOL. *^^*

kawaii_desu said...

all the best ok

green apple said...

sampai tahun depan ke apa ni ko peksa tak update2 lagi blog?