Tuesday, July 15, 2008

aku n 5:unpredictable

today sangat hectic. class start drai kul 8.30pagi sampai kul 7.00malam. almost 12 hours. the best partnye, today aku da masuk kelas mandarin. sangat enjoy sebab dah lama sangat berhenti blajar mandarin. ape yg unpredictable nye? the same person ade dalam almost all the classes today. sangat2 tak dijangka. rasa macam 'die' following me plak...perasan heh...ntah2 cuma kebetulan...
unpredictable jugak...nampak en.d yg dah lama sangat tak nampak.remember him? kalau pernah baca my entries sebelum ni...maybe ingt die. cume nampak sekali imbas je. tak sangka pulak boleh jumpa lagi....

*hati little bit happy. cast a spark tau die ni...

actually banyak lagi yg unpredictable nak citer berlaku hari ni...tapi tak sangka pulak dah nearly 12am. got to go...have to sleep...esok kelas kul 8.30am. tak sempat plak nak merayap blog org lain hari ni....huhu... see ya...:)

4 comments:

shahril aley said...

wah suke nye die...
mesti susah nak ponteng klas
pasai si pujaan hati sama klas :)

inna hayati said...

en.shahril...
bukanlah si pujaan hati sangat. tapi tetap jugak wat rasa semangat nak masuk kelas.. :)

diya said...

adesss. dasatnya kelas akk. dari kol 8 sampai 7. huhu. klw diya, mahu pengsan sudaaa :p wah3, ada someone ye dlm kelas tu... msti nnt takmo miss kelas mandarin kan. ahaks

13may said...

sila fokus dalam kelas yea...

fokus fokus...hehhe