Monday, July 7, 2008

aku n 1:ready

1:ready means, aku akan cuba sedaya upaya menulis hari2 n melawat blog orang lain jugak hari2. sebab? aku memang sangat2 suka berblog'ng ni (which i don't know why)

ke mana aku menghilang? aku keje part time (tapi timing orang full time) kat speedy again. memang horrible night mare! sebab akak yg baik ngan aku tu cuti bersalin (i'm replacing her actually). jadi yg tinggal adalah budak2 baru yg aku tak kenal n tak biase. lebih malang lagi mereka2 ini sangatlah sengal n sangat kurang hajar ngan customer n sangat tak hormat kat orang n sangatlah tak ikhlas ngan pekerjaan derang. tambah malang lagi pada diriku, maid kakak aku juga perangai lebih kurang. aku sangat tension n menjadi sangat malas nak berfikir. so, bila ada masa (means cuti etc) aku akan tido puas2. jadi sangat malas untuk buat bende lain. pendek kata, bulan lepas adalah bulan disaster untuk aku...huhuhu....

esok, aku da start sekolah. aku nak buang semua2 yang menyakitkan hati n jiwa raga aku itue, n aku nak kosongkan fikiran untuk di isi dengan bende2 sekolah...wish me luck k everybody...aku sangat2 mengidamkan title dean list ieu lagi...jadik, aku nak cakap kat sini....yeah i am ready to go back to school n fight for my future!!!

5 comments:

ad3ck said...

patutlaa senyaaaaaaaaaap je ehehe.

inna hayati said...

hi ad3ck...
haaaa.......tau takpe.. :)

flush said...

study kat mana skg

kawaii_desu said...

study hard study smart...

when ur done u'll wish u can go over the process again...

inna hayati said...

hi flush...
study kat uitm shah alam.. :)

hi kawai...(comel isn't?)
thank u... :)