Saturday, June 7, 2008

aku n hepi...

hari ini saya sangat hepi...

hari ini saya pergi kenduri kahwin di gemas...jumpa ramai sangat kawan-kawan lama...saya sangat hepi...

hari ini en.abang saya tolong drive sampai gemas n hantar saya balik juga...jadi kaki tak penat...saya sangat hepi...

hari ini result saya keluar n saya dapat seperti apa yg saya harapkan...saya sangat-sangat hepi!!!!

HAPPYNYE SAYA!!!!

9 comments:

diya said...

diya pun rasa mcm hepi2 je baca entri kak inna. huhu. moga yg baik2 slalu utk akk :)

13may said...

tahniah!

:)

Rynn Cowbra said...

tahniah!

yay!

rynn lak teruja. hahak!

green apple said...

happy sampai tak nak hapdet blog?

pandagumuk said...

tgh lompat2 gumbira lagi ke?

kawaii_desu said...

allhamdulillah...

so what's next?

wan said...

alhamdulillah... tahniah inna!

shahril aley said...

semoga akan hepi seperti dulu, kini & selamanya :)

mesti senyum sampai ke telinga

NAzzXXra said...

aku pon hepi sgt2!!!

cume terkilan sbb tak jumpe ko mase wedding sarah..

dalam 30 org gak ade tyme tu..

next wedding?

kamoo ka?