Thursday, February 21, 2008

aku n saket jiwa ragaku!!

Pemalas betul aku rupenye 2-3 menjak ni...baru ku sedar, selepas 20hb, baru 2 kali aku antar entri untuk bulan ini...teruk sungguh aku ini!!

Tolong aku...

Ape aku nak buat???

Ade satu mamat ni, sangatlah 'alim' nampaknye. Bila cakap ngan pompuan mesti tak boleh nak tentang mata. Cakap pon tersedak2...

Yang SANGAT PELIK dan AJAIBNYE, aku sorang je girl dalam kelas tu yang die rajin nak ajak bercakap, rajin nak bertanye, rajin nak me'mesej2'jan dan paling PELIK, siap suh ajak die kalau aku nak pegi study kat library ke, mane-mane ke...apekah??!!

Terang-terang aku dah tayang 'cik abang' aku depan die (dengan bangganya), die siap boleh tanye 'kau ade pakwe ke??' .Mahu saje aku 'silambam' mukenye itue!! apekah engkau tak paham bahasa wahai manusia???!!!

Memandangkan die tu macam tak reti nak bercakap, aku malasla nak berlaku kejam 'seperti nazi', karang terus tak nak bercakap pulak...masaalahnye, aku menyampah nak melayan die!! menyampah!!

Ape patut aku buat??? *penin*

23 comments:

13may said...

takyah buat apa apa...

senyum ajer :)

inna hayati said...

en.may...
terima kaseh...:)

Abg Bani said...

silambam je mamat tu. tapi sebelum bagi silambam kat mamat tu, sila bagi salam dulu heh heh heh

green apple said...

jangan menyampah-nyampah sgt...haaaaaaaaa.

kawaii_desu said...

hmmm... len kali cuba cakap pasal cik abang u tu dgn dia... or tunjuk hadiah yg penah cik abg bagi

Fox said...

Sorry. Look please here

arianna adrizal said...

err.. buat tak tau! hehe~

ada je org perangai mcmni. yg penting jgn benci2, nyampah2.. takot benci punya benci, nyampah punya nyampah.. tiba2 jeng jeng jeng!! jd sebaliknya. dah pulek~~~ ;p

ad3ck said...

apekah? adekah? layaaan je ehehe. jk.

Mogul said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

wan said...

boring eh kalau ada orang camtu :P

Azzam Supardi said...

Ko buat...buat...buat bodoh heh!

Orang Biasa said...

buat pandai la...hehe jangan wat bodoh.. ;p

betui kata anne, jangan terlalu menyampahkan sangat...takut2 tetiba 'sangkut'..hehe

Apekata ko tayang aku plak, sure mamat tu akan terus give-up... hahahaha!!!

inna hayati said...

abg bani...
kene salam dulu ke?tak payahla...

akak epal...
takde pape...insyaAllah..

kawai...
cadangan baik, nanti kite uwat k

inna hayati said...

fox...
bu ke yi...

miss arianna...
pulak...xmau ah...geli!!
*yuks*

ad3ck...
layan...

akak wan...
boring sebab kite da de pakwe..huhu...

inna hayati said...

en.azzam...
okeh...wat bodoh je ek... ;)

en.orang...
tayang encik ke???hoh??!!

penkek said...

bangang sungguh la mamat tu.. IQ beliau di bawah paras normal mungkin..haha~

kawaii_desu said...

buat jgn tak buat hehe

Duran said...

See HERE

NAzzXXra said...

~cakk!!!

rosse,aku rindu kat g-11!!!!

erm..ternampak satu nama yang pernah singgah dalam hidup aku..

kata2 beliau..follow ur heart..

always in my mind..

to you..if u read this..

thanx a lot for being a fren to me and i dunno if we still are?

i'm happy with my life..thanx yeah!!

aria ayumi said...

huhu. laki tu ada sikap yang baik. tak putus asa. bagus :p

Kazahn said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

flush said...

fikir +ve..
mungkin niat dia baik.. kawan2 je wpun ko dah ada bfrenn.. susah2 buat sparepart..hahhah.. sungguh zholim aku..

inna hayati said...

penkek...
mungkin tiada normal dalam hidupnya...huhu...

kawai...
sudah buat...tapi tak paham jugak...memang tah paham base punye orang...

nazek...
rindu sama kamu..
*ku sugguh teruja dengan kenyataan kamu itu...siapakah???*

ayumi..
bagus??tidak..!!*ngeri*

flush..
tak boleh...aku jenis setia orangnya...*muahahahaha*