Thursday, January 31, 2008

aku n rossa...

~nak album ni...sangat...~
*sesi sengal*

Wanita yang kau pilih...


Malam selalu panjang
Di waktu aku merindukanmu
Kau bisa menjaga aku
Hingga diriku merasa teduh

Aku seperti kamu
Menginginkan dan memerlukanmu
Karena kita tak mampu
Untuk selalu pergi menjauh

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu

Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku
Hingga waktunya tiba

Aku percaya penuh
Kau kan buatku bahagia
Karena cinta tercipta
Datangnya dari dalam hatiku

lalalalalala.....*nyanyi* ;)

hati yang sedang gundah gulana telah merapu merapan...hahahaha...

mencila camni...takkan la tak boleh?
marah?
tak hepi?
habis nak buat camne?
tak boleh ke relakan ngan ikhlas?
sekali ni pon tak boleh?
saya tak lawa...
takde org kacau punye...

wargh!!!
hatiku ini sudah penyek2...
gi mana sih????....
si sengal ini sudah mau gila...
ya ampuuuuuunnnnnnnn.....

huh!!

*ina sudah mau gilak...huhu...*



12 comments:

achik said...

err???

jgn gilak.. kang kena hantar gi tanjung rambutan.. ;p

kawaii_desu said...

uish... aritu mati kutu sebab takde keje so takde duit pastu sebab banyak keje, not sebab...

u feel lonely?
relax... anda masih muda kalau nak dibandingkan kita ni dah nak 30thn but still solo huhu

ad3ck said...

ape plak yang berlaku terjadi neh cik inna? ini mesti kes ngan bf ;p.

aria ayumi said...

kebanyakan lagu rossa memang best2... :D

green apple said...

aku pun suka lagu ni

wan said...

atas nama cinta
hati ini..

eceh.. kita suka gak lagu² rossa nih. feeling jek

orang biasa said...

coretan pas lirik rossa tuh leh wat lagu pe. rangkap dah ade, tinggal wat melodinye jek laie.. ;)

aria ayumi said...

samat bercuti inna... ;)

Rynn Cowbra said...

adehhla.

terpaksalah rynn carik lagu tuh utk mdgr.hahak!

inna hayati said...

to achik:
hampir2 gilak...huhu...

to kawai:
tipulah 30.saje je nak tambah umo ek?? ;)

to adeck:
en.bf...uuuumph.... *thinking*

inna hayati said...

to ayumi:
kite memang suke ngan lagu rossa...

samelah kite... ;)

to akak epal:
kite pon jugak...;)

to akak wan:
lagu die feeling2 n die pon cumel..

baby pon comel jugak...:)

inna hayati said...

to orang:
encik tulun la wat kan melodinya okay...;)

to ayumi:
cuti dah habes da...huhu...

to rynn:
carik2, kalau jumpe pas kat kite ek...;)