Friday, November 2, 2007

aku n tekanan...


~ bestnyer lepak sesaje... ~

di waktu ini aku sedang bercuti...tapi aku sedang mengalami beberapa tekanan...
sebab bila cuti...

1. takde duit


pasal bila cuti sume orang takmo kasik aku duit pasal diorang tak nak anak dara sorang ni merayap je memanjang...huhu...

2. boring

asyik2 bangun tido, tengok tv, main2 ngan amir, kemas bilik (pasal tempat lain sume bibik da kemas), baca buku yang ada, baca paper, jalan2 keliling umah.... BOSAN GILER!!!!

3. takde kawan

pasal sume orang ade keje, balik kampung or sebok belaja sebab ade lagi yang tak abis final...sangat bosan sebab takde kawan...

4. pc aku rosak

selama ni pc tu betapa kat bilik kawan aku... dengan bangga n bahagianya aku nak g amek...sekali die kate pc masuk virus n nak kene format... TERTEKANNYE!!!

5. tak boleh kuar

pasal weekend je kete free... time hari biase kalo kuar mesti kene jawab banyak soalan. macam dok kat asrama ngan warden yang kedekut nak kasik outing...

oh kakakku...ketahuilah bahawa adikmu ini sangat tertekan terperap kat umah!!

TOLONGLAH DAKU...!!!


berilah bantuan padaku untuk mencari income di masa cuti ini...

ada tak kerje kosong area shah alam? kalau ada, sudi2 kanlah contact aku ek...

mekaceh... (",)


13 comments:

aria ayumi said...

aduhh. kite yg baca ni pun blh rs tekanan itew. huhu. sowi lah xpat nak bantu tambah income.

Si B*ntang said...

sila lawat bloh cik rynn utk mdapatkan tips ilangkan bosan .

kehkeh !

rilek2.

sabar2.

Aku Bukan Bidadari said...

gi keja kat mc d..amik partime kul 6-10 mc d best..dpt makan free

13may said...

alehaiii....kesiannya...

ad3ck said...

tertekan eh? err semoge hang tabah menghadapinye k. ;). hadapi dengan senyuman.

green apple said...

sangat sengal aku tengok keadaan ko sejak dalam 'tahanan' ni.

bawak-bawak sabor ye..

wan said...

hehehehhe

kalo internet takdak, ok lagi.
pc kong, mcm putus nyawa :)

Orang Biasa said...

Kalu aku kan...aku akan tidooo...tidooo dan tidooo lagi. Bile dah tak lalu tidooo...aku akan makannn...makannn dan makannn lagi. Uuuu sonotnye!

shahril aley said...

sungguh tertekan hidup kau rupenye. ko ni nak mencari xtvt ke atau nak duit?ala cuti sekejap je ape kata ko bodek2 parents ko skit nanti mesti dorang hulur kat ko....

Azzam Supardi said...

Tekanan itu membuat kita lebih dewasa. Sebab...kita gunakan fikiran untuk menyelesaikannya. Heh!

inah said...

alamak..den pun tertekan baca entri ni =)..sabo2

kawaii_desu said...

selamat bercuti.

dok kat rumah cam tu lah...
kalau kita dah mogok dah huhu

pc u kena format? abis, apa jadi dgn all of ur data dlm tu? dapat diselamatkan ke?

achik said...

sabor2.. jgn biarkan tekanan menyelubungi hidup anda.. buat la keje part time ke..

jadi promoter pun gaji masyuk gak.. dulu aku jadi promoter eskrem, 2 minggu lapan ratus dapat.. masyuk!! ;)