Friday, November 2, 2007

aku n tekanan...


~ bestnyer lepak sesaje... ~

di waktu ini aku sedang bercuti...tapi aku sedang mengalami beberapa tekanan...
sebab bila cuti...

1. takde duit


pasal bila cuti sume orang takmo kasik aku duit pasal diorang tak nak anak dara sorang ni merayap je memanjang...huhu...

2. boring

asyik2 bangun tido, tengok tv, main2 ngan amir, kemas bilik (pasal tempat lain sume bibik da kemas), baca buku yang ada, baca paper, jalan2 keliling umah.... BOSAN GILER!!!!

3. takde kawan

pasal sume orang ade keje, balik kampung or sebok belaja sebab ade lagi yang tak abis final...sangat bosan sebab takde kawan...

4. pc aku rosak

selama ni pc tu betapa kat bilik kawan aku... dengan bangga n bahagianya aku nak g amek...sekali die kate pc masuk virus n nak kene format... TERTEKANNYE!!!

5. tak boleh kuar

pasal weekend je kete free... time hari biase kalo kuar mesti kene jawab banyak soalan. macam dok kat asrama ngan warden yang kedekut nak kasik outing...

oh kakakku...ketahuilah bahawa adikmu ini sangat tertekan terperap kat umah!!

TOLONGLAH DAKU...!!!


berilah bantuan padaku untuk mencari income di masa cuti ini...

ada tak kerje kosong area shah alam? kalau ada, sudi2 kanlah contact aku ek...

mekaceh... (",)