Tuesday, October 2, 2007

aku n skin baru...


countdown to balik kampung ------>> 3 hari lagi

sudah bosan melihat skin yang lama itue... sebab aku sangatlah tak suke sebenarnye skin itu yang sangat berwarna-warni...jadi akhirnye aku mengambik keputusan menggunakan skin ini yang sangat hitam n putih... :)

sebenarnye aku teringin juga nak wat skin comei2 macam cik bintang, cik azah, pn.tiara, akak epal, ad3ck, achik n ramaila lagi bloggers yang wat skin cantik2 itue...tapi aku sangat tak reti n sangat buta it n sangat MALAS....hehe...

nanti2 lah...bila dah datang seru...hehe...bila dah teringin sangat2...

kene belajar banyak2 dulu baru boleh nak 'aute' sane sini... :)

so...inilah dia...


10 comments:

HazuraHamzah said...

salam...

cam black n white mr jakson gitu...

inna hayati said...

hazurahamzah:
salam...thanks for dropping by... :)

13may said...

hmmm....hitam tu black metal!

selamat balik kampung berhari raya :)

inna hayati said...

en may:
hitam itu menawan la en.may... :)

selamat beraye...

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

hitam itu gagak :|

hehehe...gurau jer....

ala inna, gi jer search blogger templates...sure kuar byk cantik2... pastu copy paste jer coding dia :D

inna hayati said...

cik azah:
salu tu tibe2 kne byar la...pastu chatbox tu ilangla, tucen2 tu sume pon ilang la...macm2...huhu,,

inah said...

eh..mcm template kita la..hikss

inna hayati said...

inah:

eheh..takpela same...kan?kan?

Si B*ntang said...

oh oh!

alaa.

x payah pon.

nanti lau ryn jumpe yg santep2,ryn savekan untuk inna.ahaks!

inna hayati said...

cik bintang:
mekacih ryn.. :)

um..santep tu ape ek??