Tuesday, October 9, 2007

aku n amir....

amir??

...is my nephew. the latest one...tara.....


this is his territory...segala macam jenis bantal n tilam kene letak kat keliling dia sebab die dah blaja merangkak...

tak tau nak tulis ape...cume nak cakap...i am very hepi to be home...

still guna internet free sebab kak ngah memerlukan bantuan aku untuk banyak perkara...(yang sebenarnye die lagi teruk bute it dari aku...ha!ha!)

i am baking a cake rite now n telah menyebabkan arif (abang amir-darjah 1) tak nak puasa...pujuk2 pon xmau...sebagai alasan nak makan kek, die dengan sengajanya telah menelan kuih raya 3 bijik!! bagusnye anak sedara aku...huhu... (penin cik na...)

okies...hepi bercuti everyone.... (",)

8 comments:

aria ayumi said...

alahai... cumelnye ur nephew... :D

drop by to wish happy eid mubarak... salam aidilfitri... maaf klw ade slh silap.. :)

ad3ck said...

eh hang cuti raya sampai bila neh?

Azzam Supardi said...

Dah raya dah? Update please...heh!

kawaii_desu said...

salam ziarah hehe

selamat hari raya! :)

green apple said...

tak balik beraya lagi ke?

wan said...

cuti raya lagi ke inna? :D

inna hayati said...

ayumi:

maaf atas salah n silap juga...

ad3ck:

aku cuti lame...2 bulan...jeles tak????

en.azzam:

baru jumpa internet...saya dokkat hutan beberapa minggu lepas...hehe...

kawai:

salam2...selamat hari raya...

akak epal:

hehe...saya dok dalam hutan kuantan...hehe...susah nak jumpe tenet...huhu...

akak wan:

raye..raye sakan...kumpul uit raye beribu2...wat masuk sem baru...hehe...

Si B*ntang said...

comel sgt2 ittew budak kicik oke ~

geram nengok !

aser cam nak geget pp :|