Sunday, September 16, 2007

aku yang ngiong...huhu...


~ koceng merajuk bawak kete... ~

something has badly intrupting my mind this few days...huhu...
i feel....actually i really couldn't figure out exactly how i feel...macam nak marah pun ada, macam nak nangis pun ada...tapi yang selebihnya tu kosong semata-mata...kenapa?? can someone help??

~apekah la yang aku merepak ni??

~hatiku melayang tah ke mana...huhu..

# *sesi senget*

i must have been gone crazy...ingat tak aku penah citer aku jatuh di hadapan "admire" tu?
well, hari ni en.admire datang kedai. my jantung?dup dap dup dap...
*berdegup kencang* n suddenly i can't keep my face from smiling...
*malunye!!*
aku memang dah senget : sebab boleh ke aku menilik die dari atas sampai bawah??
*i am nuts!!*
~ his hand : 'which d important part i will look in a man' : is nice.
i maybe won't hesitate to touch it...
( aku ketuk kepala sendiri!! *gatalnye saye!!!* )

# saket hati!!!!

kanak2 ini sesungguhnye betul2 menggugat keimanan n kesabaran aku d bulan pose ini. dah tulis, dah kate, terang2 dah bagitau : " cc tutup pukul 6 petang adik2...tolongla!!! "
time dah nak tutup ni la baru berpusu2 nak masuk, baru la sebok2 nak main game. betul2 menggugat kesabaran aku... SAKITNYE HATI!!!!!

en.bos balik kampung. untuk pertama kalinye setelah sebulan lebih aku kerje kat sini, en.bos balik kampung. kalau aku jadi dia : harus aku balik kampung tiap minggu sekali...haha....
nasib baik aku bukan die, kalo tak sure cepat bankrupt...asyik tutup kedai jek. huhu... *aku memang teruk!!*

# penyakit

budak2 zaman sekarang ni memang berpenyakit dalam berpakaian kan?
~ade ke keluar di khalayak ramai berpakaian tidur? pyjama lengkap??!! sungguh tak boleh diterima akalku. kalau takat u pakai macam tu n stay in d car, acceptable la...tapi, u pakai macam tu n jalan2 di khalayak ramai?? entahla... penyakit betulla budak2 ni... *saya garu kepala...*
~lagi satu penyakit : dalam kelas, masa belajar, pakai baju kurung, bertudung litup, cantek n sopan sungguh nampaknye...sekali keluar ?? hilang sopan n santunnye... *fenin diriku...*


6 comments:

achik said...

haha.. biasa la tu bila jumpa org yg kita admire.. mmg ngiong skit.. ;p

aku said...

normal tu...fitrah seorang perempuan normal..selalu lelaki usha pompuan.sesekali,biar pompuan usha laki plak...baru adil..heheh :P

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

lenkali biler dah kul 6 trus jer matikan suis utama...biar diowg ingat blackout! haahaha...kejam...kejammm...

takpon cakap jer camni--> "adik-adik, kul 6 akak nak balik ok...mknn berbuka akak tak beli lagi...sila save game tu skrg...lg 5 minit akak tutup suis utama!" hahaha

Paling tak bleh blah bile tgk orang gi pasar @ tesco ker pakai baju kaftan :P

inna hayati said...

achik :
bukan takat ngiong...siap sengih2 sendiri macam 'orang saket' huhu...

aku :
hehe...bile lagi,ye tak?

azah :
huhu...tak berani la nak buat macam tu...kite bukan bos...lagipun budak2 kat sni ni 'sopan' sangat, tak layan kalau cakap macam tu...huhu...

ade ke macam tu ek?pakai kaftan?uh..uh...

ad3ck said...

hang da jatuh chenta neh haha.

btw, "..cantek n sopan sungguh nampaknye...sekali keluar ?? hilang sopan.." haper yg keluar??

inna hayati said...

ad3ck :
tedek jatuh chenta lah... tersuke jek sket2...hihi...

sekali budak tu kuar dari kelas...cabut tudung...n macam2...paham2 je la k...
kalau tak paham, pahamkan jugak! xkire...hehe