Friday, September 14, 2007

aku n hanya keranamu anuar zain...


hari ni aku lambat pegi keje. sebab?

sebab : hari ni dalam ' Hot FM am Krew' ada Anuar Zain. aku tak sanggup nak tinggalkan je suara Anuar Zain yang begitu menggoda itu n jalan pergi kerje. pagi2 morning lagi sebenarnye aku dah bersiap nak pergi kerje, sekali dengar suara die...otomatik je tangan aku hantar msg kat en.bos : 'saya masuk lambat sikit, sory...'

ye...saya mohon maaf banyak2 pada en.bos kerana membohong (tipu sunat...hehe) d pagi2 bulan pose ini...ampunkan saya en.bos...

maafkan la aku kerana berkata ini : sesungguhnya aku sangat-sangaaaaaaaattt tergoda n tergoda n tergoooodaaaaa dengan suaranya... ( dirinya sikit2...hehe *malu* )

~ untuk pengetahuan semua : aku masih lagi mabuk dengar lagu 'lelaki ini'.... tak taulah ape nak jadi...huhu

6 comments:

13may said...

best sgt ker lagu nih???

semua org mcm dok tergila gila lagu ni ajer....

inna hayati said...

cube la dengar...best betul...

Si B*ntang said...

salam,inna.

mensinggah nih.hiks!

ryn x minat nuar jen.

sbb..err..err..

biarlah ryn jekk yg tau.
xnak buat peminat nomor 1 nuar jen mrh.hekhek!

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

haah la...naper sumer tergila2 lagu ni ekk? bes ekk? tak penah dengar la plak ;))

inna hayati said...

~bintang :
takpek...kite minat bile die nyanyi jek..tem laen tak minat sgt...

~ azah :
best...cube la dengar...rasa cam...ntah...cube la dengar...hehe...

Ahmad Imam said...

Lewat masuk opis semata2 sebab Annuar Zain??? Pergh, jiwang karat gaks inna ni ek :P