Sunday, September 23, 2007

aku n encik...


~ ini bukan saya...cuma sekadar hiasan ye (",) ~


# entri ini adalah sesi berangan...

ngeh...ngeh.... (",)

hidupku hari ini sangatlah lemah sebab hari ini aku tak terjaga lagi untuk bersahur...
tapi hari ini ada sesuatu yang bisa membuatku tersengih...*sengih lebar2*

hari ini...

pada hari ini....

encik D (encik admire saye) datang lagi...n hari ini encik D telah menegur saye dengan senyumannye yang menawan... *ngeh...ngeh...*

*otak saye sudah semakin mereng...*

jadi hari ini, hati saye amat gumbira...kerana encik D juga, saya menjadi amat bersabar dan mengabaikan kanak2 yang hampir2 menaikkan 'hangin' saya lagi...

# sikit info aku (nyibuk jap) :
tobat da pas ni aku taknak buat kerje2 yang berkaitan dengan kanak2...harus aku mendapat saket jantung...huhu...
aku sudah menyedari kelemahanku yang satu ini sejelasnye...(disamping banyaklah lagi kelemahan yang ada)...
sesungguhnye aku hanyalah hamba ALLAH yang lemah n tak berdaya...

terima kaseh encik D kerana membuat hati saye berbunge2...
haha...
maaflah...*otakku memang dah sangat2 senget...*

itu saje entri untuk hari ini...

saya gumbira...lalala....sekali lagi angin 'lelaki ini' melanda...

#aku jumpa ayat best ni...

"Work like you don't need the money, Love like you've never been hurt, and dance like you do when nobody's watching."


9 comments:

green apple said...

Encik D?
Saper D ni?
Daniel?
Danish?
Duraisingam?

inna hayati said...

green apple :

hehe...

D - D-----

kalo kte cakap tak jadik rahsia dah...(",)

orochi said...

huhu.. kecik sangat tulisan..
pening nak menatap skrin sebab nak baca..
owh, terima kasih encik D. Encik memang seorang mat bunga.. haha...

ad3ck said...

encik D? macam initial D je haha.

ah kim said...

Hehehe! 'Lelaki ini' ho? Heh!

achik said...

amboi2.. sukanya dia jumpa en D.. hehe ;p

inna hayati said...

orochi :
sory ler...en.orochi kne pkai cermin mata lebih sket ke.. :)

encik D macho la...bukan mat bunge.. (awal2 lagi dah back up...ngeh!ngeh! boleh ke?)

ad3ck :
die buleh jegak lumbe kete...hehe

ah kim :
hohoho...melly klismas

achik :
hehe...suke juge...(",)

Si B*ntang said...

kehkeh !

bulan pose jage sikit mate tuh cik inna weh :))

xpasal2 pahale kureng :P

inna hayati said...

cik bintang :
hehe...ala...tengok jek...boleh kan...