Thursday, August 9, 2007

my new life yang tak berapa nak new...

this is d first day at work.quite bz...
d best thing is....
'how could my boss left me alone in my first day at work...huhu'...
nak buat macam ner...maybe muka aku nih macam best jek..hahaha...terus je boss aku percaya kat aku.nway,aku memang boleh dipercayai...hahaha
today,i am a bit happy.sebab?
sebab aku da ader keje,tak boring kat dalam bilik
sebab aku boleh pakai tenet...boleh kate dengan penuh perasaan
sebab aku akan penat so aku tak payah nak fikir banyak pasal masaalah negara dan dunia yang menganggu gugat hidup aku selama sebulan nih
sebab aku akan dapat menghapykan hidup aku yang tak berape nak hapy 2-3 menjak nih...
akhirnye...aku dapat banyak kelebihan dengan ader keje ni
and aku tak de la mati kutu n banyak bfikir pasal masaalah dunia aku yang tak abes2...
and di sini,in my work place,
i'm hapy...alone but okay...and very fine...

No comments: