Thursday, August 16, 2007

harry potter (1)


i am one of d biggest fan of HARRY POTTER.
movie : semua dah tengok n dah ada all d 'copies'
books : baru ada 2 ~philosopher stone ~ goblet of fire~
baca : semua buku dah baca (pinjam..huhu...)
cita2 : nak kumpul all d books~english n malay version~
(tapi...bila nak ada fulusnya?...huhu...)
#kalau ada org sudi nak hadiahkan : besar tapak tangan,seluruh bumi saya tadahkan#

aku baru jek sudah baca harry potter and the half blood prince
(version malay-buku pinjam)
english version is on d way...ade duit lebih baru mampu nak beli...huhu...
(RM109.90 harga untuk d latest version : dengki ngan nazek)
sepanjang2 baca tu,aku asyik terbayang2 jek...

: : pakweku yang hensem ini.. : :

~ sebab dah tengok movie dulu,aku boleh bayangkan dengan jelasnye apa yang berlaku~
~tak pasal jek roomate aku kate aku kuat imagination~

~betulla aku boleh bayangkan harry bergerak n bercakap dalam otak aku masa aku baca buku neh~
~tak salah kan??kan??kan??~
~ (",) ~


: : dumbledore's army : :

~actually nak letak my pic sekali,tapi tak tau nak buat camne..hehhe..~
~tak pandai lagi nak edit...huhu...~



2 comments:

NAzzXXra said...

aku tgh bace harry potter & the deathly hallows!!!

~ngeeee...

: : inna hayati mohyi: : said...

aku tak bace lagi tapi dah tau d end...